fbpx

Over XAY

XAY Media staat voor de volledige ontzorging. Onze projecten beginnen altijd met een kopje koffie en een persoonlijke kennismaking. 

Tijdens onze kennismaking proberen wij het gevoel en de wensen van onze opdrachtgevers goed vast te stellen, zodat we met een verbluffend design bij ze terug komen.

XAY zorgt voor de complete journey. Zo hoef je niet met verschillende partijen te schakelen, maar nemen wij dat compleet uit handen. Hierdoor kun je je bezig blijven houden met je dagelijkse werk.

Contact ons voor een kennismaking

info@xaymedia.nl

Heb je een idee of project in gedachten?
Let’s connect!

Patrick Langeveld

Eigenaar stylschouwenhaarlem.nl

Wij zijn al jaren gevestigd in Haarlem en zijn echte professionals in wat wij doen. XAY heeft ons geholpen en doen dat nog steeds om onze naamsbekendheid steeds te vergroten.

Ingrid Meijer

Eigenaar loungeinstyl.nl

2 jaar geleden zijn we begonnen met het verkopen van exclusieve bbq’s. XAY heeft ons in het begin geholpen met het opzetten en uitbreiden van onze online zichtbaarheid. Een schitterende webshop met veel sales als gevolg.

Theorieweb

Eigenaar: Oussama

XAY heeft ons vanaf het begin geholpen met het opzetten van een e-learning systeem. Hierdoor kunnen straks hopelijk honderden leerlingen zichzelf trainen voor het theorie examen.