fbpx

Webbureau Haarlem

Ben jij zoek naar webbureau in Haarlem, maar weet je niet goed waar je moet starten? Wij nemen je graag mee op reis in de wereld van de online communicatie.

Bij XAY bouwen we niet zomaar websites. In alles wat wij bouwen, houden we al rekening met de vindbaarheid en richten. we alles zo in, dat onze klanten indien nodig snel kunnen opschalen.

Ons team bestaat uit designers, online marketeers en developers. Stuk voor stuk enthousiaste collega’s die allemaal hetzelfde doel hebben. Namelijk het zien van een glimlach bij onze klanten.

XAY Media ontzorgt jou volledig en zorgt voor zichtbaar resultaat.

Onze services

Online Marketing

Online Adverteren, SEO, SEA en e-mail marketing

Design

Webdesign, Logo design, illustraties en custom icons

Webdevelopment

Websites en webshops op maat

Optimalisatie

SEO & SEA optimalisatie en conversie optimalisatie

XAY Media heeft ons
van begin tot eind
volledig ontzorgd.

Patrick Langeveld, Owner loungeinstyl.nl

Een greep ons uit werk

Lounge in styl

Webshop online zichtbaarheid vergroten.

Theorieweb

E-learning system met honderden vragen, examens en filmpjes.

Devoteq

Nieuwe website en een succesvolle online strategie

Timber Nederland

Rebranding website en opzetten Google Ads.

Over XAY

XAY Media staat voor de volledige ontzorging. Onze projecten beginnen altijd met een kopje koffie en een persoonlijke kennismaking. 

Tijdens onze kennismaking proberen wij het gevoel en de wensen van onze opdrachtgevers goed vast te stellen, zodat we met een verbluffend design bij ze terug komen.

XAY zorgt voor de complete journey. Zo hoef je niet met verschillende partijen te schakelen, maar nemen wij dat compleet uit handen. Hierdoor kun je je bezig blijven houden met je dagelijkse werk.

Contact ons voor een kennismaking

info@xaymedia.nl

Heb je een idee of project in gedachten?
Let’s connect!

Patrick Langeveld

Eigenaar stylschouwenhaarlem.nl

Wij zijn al jaren gevestigd in Haarlem en zijn echte professionals in wat wij doen. XAY heeft ons geholpen en doen dat nog steeds om onze naamsbekendheid steeds te vergroten.

Ingrid Meijer

Eigenaar loungeinstyl.nl

2 jaar geleden zijn we begonnen met het verkopen van exclusieve bbq’s. XAY heeft ons in het begin geholpen met het opzetten en uitbreiden van onze online zichtbaarheid. Een schitterende webshop met veel sales als gevolg.

Theorieweb

Eigenaar: Oussama

XAY heeft ons vanaf het begin geholpen met het opzetten van een e-learning systeem. Hierdoor kunnen straks hopelijk honderden leerlingen zichzelf trainen voor het theorie examen.